Отпечаток

Сите мобилни

А-5020 Салцбург

Луис-Пихе-Страз 2

Поле 164

Е-пошта: office(kwfat)moon-power(kwfdot)com

 

Правна форма: компанија со ограничена одговорност

Регистрирана канцеларија: Салцбург ФН 464567мм / Регионален суд на Салцбург

ID на ДДВ: ATU 71944738

ДВР Бр .: 4017975

 

Општи услови и правила (AGB): преземете  

Развој, стекнување, имплементација и продажба на дигитални и идни ориентирани технологии  

Комерцијални и професионални регулативи: Трговски прописи (www.ris.bka.gv.at)  

Надзорен орган: Магистрат Салцбург  

Решавање на спорови преку Интернет согласно член 14, параграф 1 ODR-VO: Платформа за ЕУ за вонсудство  

Интернет решавање на спорови на

http://www.konsumerschlichtung.or.at  

https://profiles.eco/jointhemovement

https://profiles.eco/mooncity
https://profiles.eco/moon-power

Kдизајн и дизајн: Porsche Holding GmbH

Техничка имплементација: Vivid Planet Software GmbH

Оваа веб страница користи колачиња за да ја прилагодиме страницата според вашите потреби.
Прифати и продолжи