MOON Сè од еден извор

 

MOON нуди целосен спектар околу електричната мобилност:

  • консултации
  • проверете пред инсталацијата  
  • подготовка на инфраструктурата за инсталација  
  • инсталација и пуштање во работа  
  • поддршка и одржување  

 Сè е направено од МОН, а вие имате само еден контакт партнер.

 За време на интервју за лични консултации на лице место, ќе ги анализираме вашите индивидуални преференции за да можеме да ви обезбедиме најдобро можно комплетно решение.

 

MOON Проверка на локацијата

 По личните консултации, нашите експерти спроведуваат детална проценка на состојбите на лице место. Проверката на прединсталирање на МООН ги вклучува следниве мерки:

 

  • Технички совети за компонентите на системот  
  • Инвентар на електрична инсталација  
  • документирање на фактичката состојба (протоколи за фото-документација, тестирање и мерење)  
  • Планирање на патеки за инсталација од куќата до саканата локација за инсталација 
  • проценка на трошоците   

100% БЕЗБЕДЕН ПАКЕТ: Комплетната инсталација

Врз основа на проверката пред инсталацијата, ќе добиете детален извештај за трошоците. Со целосната инсталација, МОН презема целата инсталациска работа, од куќната врска до комплетната инсталација и поставување кабли, градежништво и градежни работи до монтажа, инсталација и функционално тестирање.  

Вашите индивидуални желби можат да бидат земени во предвид.  

 Постои документација за целата работа што е извршена во вашето домаќинство. Ние секако ќе ви ги обезбедиме бесплатно откако ќе заврши работата.

MOON

Обезбедува целосно решение на едно место

Beratung Советување
Vorinstallations-Check Проверка пред инсталирање
Installation & Inbetriebnahme Инсталација и ставање во погон

Имате дополнителни прашања?

Среќни сме да одговориме на вашите прашања. Пополнете го нашиот формулар за контакт. Вие исто така сте добредојдени да ни испратите е-пошта на office@moon-power.com.

Оваа веб страница користи колачиња за да ја прилагодиме страницата според вашите потреби.
Прифати и продолжи