POWER
2Go комплетен сет

 Идеално за дома и во движење

Комплетот MOON2Go вклучува полнач MOON2Go вклучувајќи комплет за адаптер, кој се состои од три различни типа на приклучоци сместени во корисна торба. Полначот MOON2Go е првиот "boxид-кутија" што се претвори во мобилен полнач за само неколку удари. Благодарение на конекторите за ЦИЕ, полначот MOON2Go дополнително обезбедува начин за користење Plug & Play. Со адаптери за авто-препознавање, можете во секое време да користите електрична енергија од сите приклучоци одобрени од ЕУ со моќност до 22 kW и во секое време можете да ја ограничите моќноста на полнење на вашата мобилна апликација по ваш вкус. За вашата неограничена флексибилност - насекаде, брзо и безбедно полнење на е-возило.

 

Тука сме да помогнеме
Тука сме да помогнеме

Карактеристики

Моќност за полнење
до 22 kW

Услуга
преку апликација

Врвен квалитет
од Австрија

Безбедност
интегрирана заштита

Наполнете каде било брзо и безбедно

За широк спектар на брендови  

Полначот MOON2Go е достапен со приклучок Type 1 или Type 2 на возилото, кој поддржува голем број електрични автомобили. Автоматското откривање на адаптерот автоматски ја ограничува струјата за полнење до максималната дозволена висина на адаптерот MOON2Go.

 

Наполнете 10 пати побрзо  

Додека повеќето кабли за полнење обезбедени од електрични автомобили нудат до 10 засилувачи во една фаза (2,3 kW), полначот MOON2Go може да наполни до 32 засилувачи во три фази. Со 22 kW, ова резултира во речиси десеткратно полнење на капацитетот.

 

Квалитетен производ "Изработен во Австрија"  

Полначот MOON2Go е развиен и произведен во Стирија во Австрија. За нас, највисок квалитет е врвен приоритет - вака се осигураме дека вашето е-возило е натоварено колку што е можно подолго.  

 

Апликацијата за паметни телефони MOON2Go

Количина на наполнета енергија
1
Извези статистика за вчитување
2
Приказ на трошоците за електрична енергија, заштеда на CO2, опсег
3
Ограничете ја количината на енергија што ќе се наплаќа
4
Статистика за полнење, функција за извоз, мерач на вкупна енергија и многу повеќе.
5
Бесконечно променлива струја на полнење помеѓу 6A и 32A
6
Преглед на струјата, напонот и моќта во сите фази
7
Започнете или престанете да го полните
8

Мобилно управуван

Контролирајте го комплетно поставувањето MOON2Go користејќи ја вашата апликација MOON2Go.  

 

Целосна транспарентност

Приказ на трошоците за електрична енергија, заштеда на CO2, мерење на моќност, запишување на количеството на оптоварена енергија, контрола над сите фази и многу повеќе.

ПОВЕЌЕ ФЛЕКСИБИСЛНОСТ

 преку едноставна работа: започнете или завршете го процесот на полнење, непречено прилагодување на струјата за полнење, ограничување на количината на енергија што ќе се наплаќа и многу повеќе.

Технички карактеристики

Автоматско откривање на адаптер  

Кога користите адаптер на комплетниот систем, мобилната единица за полнење автоматски ја препознава неговата употреба и ја ограничува струјата за полнење на максимално дозволено ниво - за уште поголема практичност и безбедност. Ова значи дека струјата за полнење што е случајно поставена премногу висока може да биде исклучена.

 

Прилагодлива струја за полнење  

Со полначот MOON2Go можно е флексибилно да ја прилагодите струјата за полнење со притискање на копче. Ракувањето со апликацијата за паметни телефони дури овозможува континуирано поставување. На овој начин, секој стандарден штекер може да се користи со целосна моќност или ограничен на посакуваната вредност.

 

Интегрирана единица за мерење на струјата  

Полначот MOON2Go постојано ги мери струјата и напонот во сите три фази, како и количината на оптоварена енергија. Највисока можна транспарентност и транспарентност е обезбедена со апликација за паметен телефон што ја прикажува соодветната состојба на полнење и ги запишува и анализира вредностите.

 

Заштита од кражба и манипулација  

Полначот MOON2Go е заштитен од кражба со автоматско заклучување на штекерот за полнење за време и по полнењето. Покрај тоа, полначот нуди сеопфатна заштита од неправилно прилагодување на струјата за полнење.

 

Bluetooth врска  

MOON2Go може да комуницира со кој било паметен телефон преку Bluetooth LE (Ниска енергија). Апликацијата вклучува функции како што се далечински управувач, фаза на набудување, проценка на трошоците и енергијата, како и заклучување на контролната единица на уредот.

 

3-фазно полнење  

За разумно време на полнење на наизменична струја, клучно е да може да се користат сите три фази на трифазната мрежа од 400 V. Целосниот комплет MOON2Go ја исполнува оваа 3-фаза способност и затоа може да го забрза времето за полнење за 3 пати во споредба со единечните единици за полнење.

 

Управување со енергија Бидете помалку зависни од електричната мрежа и префрлете се на комплетното решение на MOON. Флексибилен и прилагодлив.

Повеќе производи MOON Идеални за вашиот дом

MOON Wallbox Basic  

Природната еволуција на управување со полнење за вашиот дом. Компатибилен со сите електрични и приклучни хибридни возила. Без разлика дали е во гаражи, подземни гаражи, пристаништа или на паркинг простор.

 

Moon за дома  

Чувајте ја чистата соларна енергија произведена од фотоволтаичен систем и користете ја подоцна за да го наполните вашиот електричен автомобил.

 

Оваа веб страница користи колачиња за да ја прилагодиме страницата според вашите потреби.
Прифати и продолжи