POWER
VARTA флексибилно складирање E

Наменска за комерцијални апликации: VARTA флексибилни решенија за складирање за складирање.

Голем, но сепак флексибилен - ова мото е исто така поважно за складирање на енергија. Тука нудиме вистинско решение за сите кои бараат модуларен систем. Во зависност од апликацијата - дали за проекти за складирање во индустријата, застапништва за автомобили или земјоделство - системот за комерцијално складирање може да се прилагоди. Перформансите и капацитетот можат да се каскадат. Комерцијалните системи за складирање се конфигурирани со современи литиум-јонски ќелии кои се оптимизирани за соодветните апликации.

Тука сме да помогнеме
Тука сме да помогнеме

Вашите предности

Безбедносен концепт на повеќе нивоа

сите тековни податоци на прв поглед

Врвен квалитет изработен во Германија

Можност за надоградување

Енергија за вашиот бизнис.  

Складирање на енергија VARTA E

Модуларната структура на VARTA flex системот за складирање овозможува перформансите, капацитетот и функционалноста да бидат индивидуално прилагодени на различни побарувања. VARTA flex системите за складирање се оптимизираат за разни апликации во трговската област - од зголемена само потрошувачка до врвно бричење и можност за напојување во итни случаи.  

 

Технички карактеристики

Модуларен систем  

Бројот на единици за складирање може флексибилно да се прошири за VARTA FLEX STARAGE E. Со тоа, може да се применат прилагодени решенија. Системот може да се прошири од 75 kWh до 750 kWh.

 

Опција: можност за исклучување од мрежа  

Во случај на прекин на електрична енергија, VARTA flex системот за складирање гради независна мрежа со цел да продолжи да ја снабдува вашата компанија со енергија. VARTA flex системот за складирање може да се вчита во мрежната мрежа за производство на постројки.

 

Врвна технологија

VARTA flex системот за складирање користи (само-генерирана) електрична енергија за да ги намали врвните товари. Ова овозможува трајно да се намалуваат цените на перформансите.

 

Флексибилен и прилагодлив

Интернет портал  

VARTA системите за складирање на енергија можат да бидат интегрирани во управувањето со енергијата и комуникацијата со податоци на домот и на тој начин да помогнат да се намалат трошоците за електрична енергија. Онлајн порталот покажува детални информации за податоците за полнење и празнење на вашиот систем за складирање на енергија VARTA.

 

Флексибилност  

Системите за складирање на енергија VARTA, исто така, можат да се прошират по инсталацијата - така можеме да ви обезбедиме оптимален систем за секое барање.

 

Квалитетен производ "Изработен во Германија"  

Иновативните системи за складирање на енергија од VARTA Storage ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет. Загарантиран ви е квалитет и функција.

 

Управување со енергија Бидете помалку зависни од електричната мрежа и префрлете се на комплетното решение на MOON. Флексибилен и прилагодлив.

Повеќе производи MOON Комплетни решенија

MOON полнач за напојување 75-300  

Индивидуални и разноврсни. Особеноста на нашите станици за брзо полнење е приспособливост на целокупните перформанси.

 

MOON фотоволтаичен систем  

Создавајте енергија на лице место: Фотоволтаичните системи генерираат еколошка соларна енергија.

 

Оваа веб страница користи колачиња за да ја прилагодиме страницата според вашите потреби.
Прифати и продолжи