POWER
Wallbox Connect

Компактен дизајн со максимална ефикасност.

 Компактниот MOON Wallbox Connect ви овозможува вам, на вашите клиенти и вработени да ги полните електричните автомобили брзо и безбедно. Со моќност до 2x 22 kW, Wallbox исто така нуди опција за полнење на два електрични автомобили во исто време. Во онлајн порталот можете да ги видите сите проценки на потрошувачката, времето на полнење и трошоците во секое време. MOON Wallbox Connect може лесно и практично да се поврзе со постојниот софтвер преку LAN, WLAN или GSM модул. Варијабилните опции за автентикација го прават MOON Wallbox Connect универзално применлив.

Тука сме да помогнеме
Тука сме да помогнеме

Карактеристики

Моќност за полнење
до 22 kW

Авторизација
Апликација, RFID

Интеграција на податоци
можно преку OCPP

Управување со моќноста
Динамично

Технички карактеристики

Варијанти на конфигурација  

Wallon Connect MOON може да се конфигурира во четири различни верзии: 1x 11 kW, 1x 22 kW, 2x 11 kW или дури и моќност за полнење до 2x 22 kW. Интелигентната ѕидна кутија совршено се прилагодува на вашите потреби.

 

Голема безбедност  

Степенот на заштита IP44 (заштита од контакт, заштита од таложење на прашина во внатрешноста и од водните млазници) и заштитниот рејтинг IK08 (отпорност на удар) овозможуваат безбедно полнење.

 

Стандардизиран протокол за полнење  

Ова ги опфаќа барањата и камен-темелниците за жично полнење на електрични возила, кои се стандардизирани од Меѓународната електротехничка комисија IEC 61851-1.

 

Флексибилен и прилагодлив

Променлива наплата  

MOON Wallbox Connect овозможува интеграција на податоците преку OCPP 1.6. Така можете лесно да ги интегрирате постојните системи за наплата и управување. И со MOON Wallbox Connect исто така сте добро опремени за воведување на идните протоколи. Ова е веќе подготвено за воведување на стандардот ISO15118.

 

Станица за полнење  

Покрај монтирањето на ѕидот, MOON Wallbox Connect може да се монтира и на специјално дизајниран држач.

 

Мулти-поврзаност  

MOON Wallbox Connect може лесно и практично да се поврзе со постојниот софтвер преку LAN или WLAN. Не е неопходно да се постави мрежен кабел.

 

Сеопфатно известување

Евалуации во реално време  

Можете да ги видите евалуациите на потрошувачката, полнењето време и трошоци во кое било време во порталот преку Интернет. Значи, имате целосна транспарентност и можете да обезбедите тековно известување.

 

Шифрирани податоци  

Сите податоци за процесите на полнење се пренесуваат во шифриран протокол.

 

Приказ на профили за вчитување  

Секој процес на полнење е јасно идентификуван (лична карта со полнач / корисник / број за регистрација). Прочитајте ги индивидуалните сесии за полнење преку Интернет и проверете ги профилите за полнење.

 

Управување со енергија Бидете помалку зависни од електричната мрежа и префрлете се на комплетното решение на MOON. Флексибилен и прилагодлив.

Повеќе производи MOON Добијте и чувајте енергија

MOON ДОМАШНО СКЛАДИРАЊЕ

 Компактното складирање на енергија за вашиот дом. Чувајте ја електричната енергија со леснотија и испорачајте ја флексибилно благодарение на највисок квалитет и издржливост.

MOON фотоволтаичен систем  

Создавајте енергија на лице место: Фотоволтаичните системи генерираат еколошка соларна енергија. Контактирајте нè и добијте повеќе информации.

 

Оваа веб страница користи колачиња за да ја прилагодиме страницата според вашите потреби.
Прифати и продолжи