POWER
Полнач за напојување 75-300 DC

Модерната станица за полнење: индивидуална и разноврсна

Посебна карактеристика на оваа станица за брзо полнење на полначот MOON е приспособливоста на целокупните перформанси. Моторот што го овластува овој моќен капацитет за полнење е збир од пакети со моќност од 75 kW кои веќе се докажаа многу пати во снабдувањето со електрична енергија во авионите. Системите за DC полнење од MOON се достапни во две големини на куќиште со излези од 150 до 300 kW.

 MOON полнач за напојување 75-300 работи на Alpitronic Hypercharger Technology.

 

Тука сме да помогнеме
Тука сме да помогнеме

Карактеристики

Моќност за полнење
до 300 kW

Интеграција на податоци
преку OCPP

Излезна јачина
до 500 А.

Услуга
15 инчен екран на допир

Технички карактеристики

Моќност до 300 kW  

Моќноста е достапна скоро во целиот опсег од 150 до 1000 В. Сите вообичаени стандарди за полнење можат да бидат конфигурирани.

 

Концепт на моќност  

Куќите на електрична енергија можат лесно да се комбинираат и нивните вкупни перформанси да се зголемат така што вашата инвестиција ќе се исплати утре. Едноставното одржување го прави MOON Power Charger уште поубедлив. До услугата се пристапува со едноставно отворање на задниот ид.

 

Стандардизиран протокол за полнење  

Ова ги опфаќа барањата и камен-темелниците за жични станици за брзо полнење стандардизирани од Меѓународната електротехничка комисија IEC 15693.

 

Компактен дизајн  

Модуларната структура на системот ни овозможува да одговориме на вашите желби и брзо да испорачаме прилагодено решение без да се загрозиме во перформансите или квалитетот.

 

Управување со енергија Бидете помалку зависни од електричната мрежа и префрлете се на комплетното решение на MOON. Флексибилен и прилагодлив.

Повеќе производи MOON Добијте и чувајте енергија

MOON фотоволтаичен систем  

Создавајте енергија на лице место: Фотоволтаичните системи генерираат еколошка соларна енергија. Контактирајте нè и добијте повеќе информации.

 

Комерцијално складирање на МООН  

Натопена за комерцијални апликации. Голем, но сепак флексибилен - ова мото е исто така поважно за складирање на енергија.

 

Оваа веб страница користи колачиња за да ја прилагодиме страницата според вашите потреби.
Прифати и продолжи