POWER
AC полнач

Оптимизирано полнење на вашето електрично возило.

 Станицата за полнење за секоја локација нуди разноврсна опција за опрема и модерно куќиште за водоотпорност. До две точки за полнење овозможуваат капацитет на полнење до 2x 22 kW, индивидуални софтверски решенија, Smart Grid Ready, како и вишок на фотоволтаично полнење. Погодно за јавни места. Полначот MOON AC овозможува динамично управување и контрола на товарот врз вашите товари.

 MOON AC полначот работи на Etrel Technology.

 

Тука сме да помогнеме
Тука сме да помогнеме

Карактеристики

Моќност за полнење
2 x 22 kW

Авторизација
LAN, WLAN, LTE

Услуга
едноставна и практична

Управување со моќноста
Динамично

Технички карактеристики

Оптимизирано полнење на вашето возило  

Полначот MOON AC овозможува да се полнат најмногу две возила со излез од 22 kW секое од нив. За време на развојот, фокусот беше ставен конкретно на сигурност, удобност на корисниците, максимална безбедност за крајниот корисник и лесна инсталација и одржување.

 

Голема безбедност  

Степенот на заштита IP54 (заштита од контакт, заштита од таложење на прашина во внатрешноста и од водните млазници) и заштитниот рејтинг IK10 (отпорност на удар) овозможуваат безбедно полнење.

 

Стандардизиран протокол за полнење  

Ова ги опфаќа барањата и камен-темелниците за жично полнење на електрични возила стандардизирани од Меѓународната електротехничка комисија IEC 61851-1.

 

Безбедно и брзо полнење

Ефикасно користење на просторот  

До две точки на полнење во компактна колона обезбедуваат ефикасна употреба на просторот. Компактниот аранжман обезбедува оптимална употреба на местата за паркирање.

 

Модуларна архитектура за лесно надградување  

Со повеќејазичен LCD дисплеј, корисникот се води низ целиот процес на полнење. Далечинските ажурирања на фирмверот обезбедуваат постојана компатибилност со сите возила на пазарот.

 

Мулти-поврзаност  

Полначот MOON AC може лесно и лесно да се поврзе со постојниот софтвер преку LAN, WLAN, GSM, LTE и Ethernet. Не е неопходно да се постави мрежен кабел.

 

Управување со енергија Бидете помалку зависни од електричната мрежа и префрлете се на комплетното решение на MOON. Флексибилен и прилагодлив.

Повеќе производи MOON Интелигентно управување со полнење

MOON фотоволтаичен систем  

Создавајте енергија на лице место: Фотоволтаичните системи генерираат еколошка соларна енергија. Контактирајте нè и добијте повеќе информации.

 

MOON Wallbox Connect

 Прекрасната MOON Wallbox Connect им овозможува на вашите клиенти и вработени да полнат електрични автомобили брзо и безбедно.

 

Оваа веб страница користи колачиња за да ја прилагодиме страницата според вашите потреби.
Прифати и продолжи