Иднината за компаниите
и јавни институции.

 Ние нудиме компоненти за управување со енергијата со високи перформанси за компании од трговија, занает, трговија и индустрија, за јавни објекти и снабдување со згради.

 

MOON
Wallbox Поврзи се

Моќност за полнење до 22 kW
1
Контрола на паметни мрежи
2
Интеграција на податоците преку OCPP
3

MOON
AC полнач

Моќност за полнење: 11 до 44 kW
1
До 2 точки за полнење
2
Управување со динамично оптоварување
3

POWER
2Go комплетен сет

Апликација за Bluetooth и паметен телефон
1
Прилагодлива струја за полнење
2
Може да се користи насекаде
3

POWER
Полнач за напојување 24 DC

Брзо и безбедно полнење на DC
1
Интуитивно работење
2
Компактен дизајн
3

POWER
Полнач за напојување 75-300

Hochintegriertes System
1
Skalierbarkeit der Gesamtleistung
2
Zukunftsichere Breitbandleistung
3

Модуларно координирани севкупни системи  

Модуларно координираните целокупни системи содржат фотоволтаични елементи со високи перформанси, соодветен инвертер, складирање на батерии и станица за полнење за електрични возила. Секоја од овие компоненти е исто така достапна одделно.  

Благодарение на интелигентното управување со оптоварувањето од МОН, можете да ја намалите потрошувачката на електрична енергија од вашиот добавувач на енергија.

 

Повеќе производи MOON Добијте и чувајте енергија

MOON фотоволтаичен систем  

Создавајте енергија на лице место: Фотоволтаичните системи генерираат еколошка соларна енергија. Контактирајте нè и добијте повеќе информации.

 

Комерцијално складирање на МОН  

Натопена за комерцијални апликации. Голем, но сепак флексибилен - ова мото е исто така поважно за складирање на енергија.

 

Оваа веб страница користи колачиња за да ја прилагодиме страницата според вашите потреби.
Прифати и продолжи