POWER
Полнач за напојување 24

 Елегантниот полнач за напојување MOON 24 (DC) им овозможува на вашите клиенти и вработени да полнат електрични автомобили брзо и безбедно. Благодарение на компактниот дизајн, полначот MOON Power 24 (DC) може лесно да се инсталира. Повисоки перформанси за полнење и подобрена ефикасност во однос на конвенционалното wallидно кутирање, интуитивно работење и варијабилните опции за автентикација како што се модул РФИД го направи MOON моќниот полнач 24 (DC) универзално применлив. Wallидот е опремена со кабел за полнење со конектор CCS. Благодарение на прилагодливиот преден панел и корисничкото мени, тој е идеално решение за полу-јавни апликации.

 MOON полнач за напојување 24 (DC) работи на ABL Sursum Technology.

Тука сме да помогнеме
Тука сме да помогнеме

Карактеристики

Моќност за полнење
24 kW DC

Кабел за полнење
со CCS конектор

Ефикасност
93,5 %

Потрошувачка во мирување
< 16 W

Технички карактеристики

Компактен wallbox за DC  

MOON Power Charger 24 има кабел за полнење со конектор CCS. Моќноста за полнење е до 24 kW.  

 

Безбедност  

MOON полначот за напојување 24 обезбедува почитување на сите законски стандарди за 100% безбедност при вчитување на електричното возило. DC откривање на струјата на дефект, заштита од механички удар и употребливост при температури помеѓу -20 и +50 ° C обезбедуваат оптимални услови за безбедност.

 

Квалитетен производ "Изработен во Германија"  

Покрај неговата практична употреба и исклучително јасен и елегантен дизајн, полначот MOON Power 24 особено импресионира со висококвалитетното изработување и производство во Германија како технолошка локација за најдолга можна забава при полнење на електрично возило.

 

Сеопфатно известување

Евалуации во реално време  

Приказ на проценките на потрошувачката, наплатата на време и трошоци во секое време на порталот преку Интернет. Значи, имате целосна транспарентност и можете да обезбедите тековно известување.

 

Шифрирани податоци  

Сите податоци за процесите на полнење се пренесуваат во шифриран протокол.

 

Приказ на профили за вчитување  

Комуникацијата со заднината за наплата на количината на наполнета електрична енергија добиена со протоколот OCPP е веќе интегрирана.

 

Управување со енергија Бидете помалку зависни од електричната мрежа и префрлете се на комплетното решение на MOON. Флексибилен и прилагодлив.

Повеќе производи MOON Интелигентно управување со полнење

MOON фотоволтаичен систем  

Создавајте енергија на лице место: Фотоволтаичните системи генерираат еколошка соларна енергија. Контактирајте нè и добијте повеќе информации.

 

MOON полнач за напојување 75-300  

Индивидуални и разноврсни. Особеноста на нашите станици за брзо полнење е приспособливост на целокупните перформанси.

 

Оваа веб страница користи колачиња за да ја прилагодиме страницата според вашите потреби.
Прифати и продолжи