MOON Моќ да се промени подвижноста.

Визијата на МОН е да биде важен играч во светот на е-мобилност. Ние веруваме во потребата од климатски цели во Париз и затоа на нашите клиенти им нудиме одржливи, интелигентни и енергетски решенија управувано со податоци. Одамна е наречена "Подвижност на утрешниот ден" - ова утре е сега денес.  

 MOON им нуди на приватните и корпоративните клиенти индивидуални решенија за влез во електронска мобилност. Започнувајќи со boxидот, вклучувајќи домашно складирање и фотоволтаичен систем до станицата за брзо полнење - по избор со или без интегриран систем за складирање - го покриваме целиот спектар околу електромобилноста. Холистичкиот пристап обезбедува оптимално снабдување со енергија и обезбедува одржливост и ефикасност. MOON е снабдувач на системот што секојдневно ја прави електронската мобилност.

MOON Моќност Управување со енергијата

Нашите прилагодливи, целосно координирани системи работат високо ефикасно и флексибилно, според вашите идеи. Енергијата што се чува во складирањето на домот МООН ве прави независни од електричната мрежа и значително ги зголемува еколошките и економските фактори од вашата набавка на електрична енергија.  

Со фотоволтаичниот систем МОН, вие произведувате еколошка соларна енергија и заштедувате трошоци за електрична енергија секој ден. Покрај тоа, со складирањето на домот имате сигурност да можете да продолжите да ги снабдувате вашите електрични уреди во куќата дури и во случај на прекин на електрична енергија: од осветлување до електрични уреди во кујната и канцеларијата до Интернет и греење.  

Со комплетните решенија на МОН, можете да го наполните вашиот електричен автомобил практично, брзо и ефтино.  

 Многу предности.

Нашето управување со енергијата прилагодени на вашите енергетски потреби

Големината и јачината на системот можат точно да се испланираат - за вашиот дом или во вашата компанија - и нуди одлучувачки предности за вашето управување со енергијата - денес и утре. Системите импресионираат со нивниот елегантен дизајн, компактност и едноставно ракување. Ние нудиме целосен спектар околу електрична мобилност:  

  • Интелигентна технологија за полнење
  • Најсовремена технологија на батерии  
  • Систем за управување со паметни оптоварувања и наплата
  • Фотоволтаичен систем  

 

MOON твоето целосно решение од еден извор

 

  • Совети
  • Проверка пред инсталацијата  
  • Инфраструктурна подготовка за инсталацијата
  • Инсталирање и пуштање во работа  
  • Поддршка и одржување  
  • Поддршка за поднесоци и грантови    

MOON прави сè и имате само едно лице за контакт.  

 

Дали имате дополнителни прашања?

 Среќни сме да одговориме на вашите прашања. Пополнете го нашиот формулар за контакт. Вие исто така сте добредојдени да ни испратите е-пошта на office@moon-power.com.

Оваа веб страница користи колачиња за да ја прилагодиме страницата според вашите потреби.
Прифати и продолжи